Goede tijden, slechte tijden

Merel staat tijdens de GTST-comedynight weer oog in oog met Lynn

RTL 4 - maandag 14 november om 20:01

© Videoland
Shanti besluit in deze aflevering van GTST een lange wandeltocht te maken zonder haar vriendinnen. Het lachen vergaat Merel als ze Lynn tegenkomt tijdens comedynight in Boks. Rik vermaakt zich daarentegen prima met een avondje stand-upcomedy.

Na de bingoavond in de Koning hebben de Meerdijkers eindelijk weer eens een excuus om 's avonds de deur uit te gaan. Horecagelegenheid Boks organiseert wekelijks een comedynight, waar diverse stand-up comedians de kans krijgen om hun beste grappen uit hun mouw te schudden. Voor Linda (Babette van Veen) bleek dat vorige week nog niet zo heel succesvol: zij kon de grappen over de overgang duidelijk niet waarderen.

Comedynight in Goede Tijden, Slechte Tijden

Maar niet geschoten, is altijd mis. Deze week verzamelen weer heel wat Meerdijkers zich in de tent van Bing voor een nieuwe ronde. Het is alleen de vraag of ze echt aandacht hebben voor de grappen en grollen van de man op het podium. Merel (Sophie Bouquet) staat na tijden weer oog in oog met haar ex Lynn (Nöel van Kleef) en Rik (Ferri Somogyi) wordt afgeleid door de prachtige Kate. Is dit de vrouw die hem Shanti (Bertrie Wierenga) moet doen vergeten?

Meer over