Goede tijden, slechte tijden

Saskia en Julian Verduyn vragen Jonathan om Steef te helpen in GTST

RTL 4 - woensdag 3 mei om 19:59

© Videoland
Saskia en Julian weten niet meer wat ze met Steef aan moeten en vragen in deze aflevering van GTST Jonathan om hun zoon tot zijn examens te begeleiden. Nina is helemaal zen door haar yogaroutine. Ludo moet ineens aan de slag als Manu's voetbalcoach.

De afgelopen weken leek het er even op dat het weer de goede kant op zou gaan met Steef (Ingmar), maar niets is minder waar. Hij heeft weer last van paniekaanvallen.

Steef Verduyn

Normaal kon Steef met zijn problemen terecht bij Marwan (Hassan Slaby), maar die hulp is nu verder weg dan ooit. De vader van Demi's zoontje Tom is immers op tournee met Stanley (Kenneth Herdigein).

Daarom proberen Saskia (Tamara Brinkman) en Julian (Cas Jansen) er in deze aflevering van GTST Jonathan (Thijs Boermans) bij te betrekken. Kan hij hun zoon misschien met raad en daad bijstaan? De klik is er, dus wie weet kan hij hem nog wel helpen nu zijn examens bijna voor de deur staan.

GTST

Elders in Meerdijk valt er ook genoeg te doen. Ludo moet ineens aan de slag als Manu's voetbalcoach en Henk maakt zich zorgen. Hij krijgt Laura niet te pakken en vermoed dat ze weer een terugval heeft gehad. Vindt hij haar op tijd terug?

Meer over