Goede tijden, slechte tijden

Saskia staat oog in oog met haar halfbroer Jonathan in GTST

RTL 4 - dinsdag 7 februari om 20:01

© Videoland
Saskia loopt het liefst met een boog om haar kersverse halfbroer Jonathan heen. Dat valt niet mee als hij in deze aflevering van GTST de hele familie uitnodigt voor een kennismakingsetentje in de Rozenboom. Om de lieve vrede te bewaren gaat ze mee.

De komst van Jonathan (Thijs Boermans) heeft Meerdijk flink op zijn grondvesten laten schudden. Niet alleen het leven van opa Henk (Johnny Kraaijkamp) is sinds zijn komst geen dag meer hetzelfde, maar ook Saskia (Tamara Brinkman) moet er plots aan wennen dat ze een halfbroer heeft. Enkel en alleen omdat haar vader niet trouw kon blijven aan haar moeder.

Jonathan en Saskia in GTST

In deze aflevering van GTST is het dan eindelijk tijd voor de ontmoeting. Zullen deze halfbroer en halfzus elkaar dringend in de armen vliegen of moeten ze nog even aan elkaar wennen? Eén ding is immers wel duidelijk: op papier zijn ze heel anders. Zij is een doktersassistente die maar net de touwtjes aan elkaar kan knopen, terwijl Jonathan een gevierd advocaat is met hoogstwaarschijnlijk veel geld op de bank.

Rian Gerritsen

Verder maakt in deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden een nieuw gezicht haar opwachting: niemand minder dan Rian Gerritsen zal in de huid kruipen van Gabrielle Rensema, de potentiële nieuwe eigenaar van de Koning. 

Meer over