Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken! on tour

Gordon Ramsay doet 't voor in Gordon Ramsay: Oorlog in de Keuken On Tour

RTL 5 - dinsdag 17 mei om 18:37

© all3media international
Gordon Ramsay reist in Gordon Ramsay: Oorlog in de Keuken On Tour met zijn mobiele kookstudio door de Verenigde Staten om noodlijdende restauranthouders te helpen. Zijn eerste stop is in New York waar een Italiaanse bistro ondanks goede recensies klanten verliest.

In Gordon Ramsay: Oorlog in de Keuken! On Tour neemt de bekende Britse topkok geen halve maatregelen. Hij reist door de Verenigde Staten om noodlijdende restauranthouders te helpen. Dat doet hij niet alleen door de inrichting en de kaart onder handen te nemen. Ramsay rijdt rond met een twintig meter lange mobiele kookstudio waarin hij eigenhandig het keukenpersoneel traint.

Gordon Ramsay

Voordat Gordon de boel overneemt, stuurt hij spionnen vooruit naar de restaurants om de balans op te maken. Daarna gaat hij er zelf undercover een hapje eten om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. In de eerste aflevering is hij in New York waar een Italiaanse bistro in de problemen zit. Ondanks goede recensies en vriendelijk personeel loopt de klandizie al geruime tijd terug.

Meer over