Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken! on tour

Gordon Ramsay gaat On Tour met Oorlog in de Keuken

RTL 5 - maandag 23 mei om 18:38

© all3media international
Chef-kok Gordon Ramsay gooit in het nieuwe programma Gordon Ramsay: Oorlog in de Keuken! On Tour restaurants die het moeilijk hebben in 24 uur helemaal om. The Trolley Stop Café serveert rauwe kip en beschimmelde kaas en de eigenaar is nooit aanwezig. Ramsays hulp is meer dan welkom.

Chef-kok Gordon Ramsay wordt internationaal geprezen en gevreesd. Hij heeft niet voor niets zijn naam verbonden aan tientallen restaurants en zestien kookprogramma’s. Op meerdere manieren brengt hij zijn culinaire kennis over op anderen binnen het vak. In Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken! on tour probeert hij ouderwets restaurants te redden. 

Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken! On Tour

Seizoen 2 begint bij The Trolley Stop Café in New Orleans. De huidige eigenaar, Ragnar, nam het restaurant over van zijn opa, zodat het in de familie zou blijven. Zijn personeel is echter niet te spreken over zijn leiderschap. Daarbij wordt de keuken nooit schoongemaakt en krijgen de klanten beschimmelde kaas en rauwe kip geserveerd. Kan Ramsay door trainingen en een nieuw menu dit restaurant een nieuwe start geven?

Meer over