Goede tijden, slechte tijden

Dokter Luuk geeft Saskia goedbedoeld advies in GTST

RTL 4 - woensdag 2 november om 20:01

© EndemolShine Nederland
Saskia deelt in deze aflevering van GTST haar zorgen over Shanti met Luuk Bos, maar de huisarts is juist meer bezorgd over haar gezondheid. Hij wil dat zijn assistente beter voor zichzelf gaat zorgen. Linda beweert tegen Luuk dat ze een date heeft.

Na Simon Dekker, Martijn Huygens, Anton Bouwhuis en Roman van Loon is Goede Tijden, Slechte Tijden sinds eind vorige seizoen weer een huisarts rijker. Een betrouwbare en fijne welteverstaan. Dokter Luuk Bos (Kees Boot) heeft zich dit seizoen al wel bewezen, zowel onder patiënten Henk, Laura, Rik en Shanti als zijn vaste personeelsleden. Met name de net gescheiden Linda doet er alles aan om bij hem in een goed blaadje te komen staan.

Luuk Bos

In deze aflevering van GTST heeft Luuk echter vooral oog voor Saskia (Tamara Brinkman). Als zij in een drukke De Koning haar zorgen over Shanti deelt, kaatst hij de bal terug: het is wel lief dat ze tot vier uur 's nachts bij haar buurvrouw gaat zitten om haar bij te staan, maar ze moet vooral zichzelf niet vergeten. Het is hem namelijk echt wel opgevallen dat ze soms doodvermoeid de praktijk binnen komt lopen. Er is daarom maar één advies: 'Slaap bij en rust uit. Straks heeft helemaal niemand meer wat aan je'.

Meer over