Guido Weijers: Oudejaarsconference

Weijers fileert de tijdgeest in zijn Oudejaarsconference van 2022

RTL 4 - zaterdag 31 december om 20:06

© Loens Media B.V.
Voor de elfde keer mag Guido Weijers het jaar samenvatten in zijn Oudejaarsconference. Ofwel 'de tijdsgeest pijnlijk fileren', zoals hij het zelf noemt. De cabaretier belooft creatieve hersenspinsels, slimme doordenkers en hilarische terugblikken.

Guido Weijers belooft creatieve hersenspinsels, slimme doordenkers en hilarische terugblikken. Dat staat te lezen op zijn site over de Guido Weijers: Oudejaarsconference.

Guido Weijers

In 2006 stond hij voor de eerste keer op het podium met een oudejaarsshow. Dit keer mag hij voor de elfde keer het jaar samenvatten. Ofwel ‘de tijdsgeest pijnlijk fileren’, zoals hij het zelf noemt. De vraag is of hij weer een vooruitziende blik heeft.

Toekomst voorspellen

Acht jaar geleden deed Weijers in zijn show onder andere de voorspelling dat Poetin zijn macht zou misbruiken door de gaskraan dicht te draaien. “Ben ik de cabaretier met de meest vooruitziende blik?” vroeg de cabaretier zich onlangs af op zijn Instagram-account. Het onderwerp ‘Poetin’ gaat zeker voorbijkomen in deze oudejaarsconference.

Meer over