Hallo bungalow

In een bungalow met Lies Visschedijk

RTL 8 - dinsdag 16 november om 00:01

In de komedie Hallo Bungalow proberen drie medewerkers van een bungalowpark hun nieuwe baas te chanteren.

Toen ze jong waren, zijn Trijntje, Bibi en Olivia in een bungalowpark gaan werken. Dat zou een tijdelijk bijbbaantje worden.

Hallo bungalow

Het drietal had grootse plannen voor hun leven. Trijntje wil een gezin stichten, Bibi droomt van een carrière als zangeres en Olivia wil graag gaan studeren.

Jaren later is daar maar weinig van terchtgekomen. Sterker nog: Trijntje (Eva van der Gucht), Bibi (Annemarie Jung) en Olivia (Lies Visschedijk) werken in Hallo Bungalow nog steeds in bungalowpark De Lusthove.

Als ze ontdekken dat de nieuwe eigenaar Tiebe (Stefan de Walle) het park gebruikt om geld wit te wassen, besluiten ze hem te gaan chanteren. Dat is alleen nog helemaal niet zo eenvoudig.

Lies Visschedijk

Hoofdrolspeelster Lies Visschedijk is de laatste jaren vooral in romantische films te zien. De misdaadkomedie Hallo bungalow was voor haar een welkome afwisseling: "Het was mijn droom in een keer in een actiefilm te spelen." 

Visschedijk bedacht het verhaal samen met Annemarie Jung en Eva van der Gucht: "We wilden alle drie actie met misverstanden, persoonsverwisseling, een koffer met geld, een bizarre geldoverdracht, de hele rataplan."

Volgens mij is dat wel gelukt," vertelde Visschedijk aan het tijdschrift Vriendin, "Ik heb in elk geval smakelijk om de film e?n om mezelf zitten lachen."

Meer over