Help, mijn man is klusser!

John Williams probeert de relatie van Lia en Jos te redden in Help, Mijn Man Is Klusser

RTL 4 - maandag 13 maart om 20:31

© Videoland
Lia en Jos uit Heerlen kennen elkaar acht jaar en zijn sindsdien een stel. Maar vanaf dat moment begon voor Lia de narigheid: Jos’ grote hobby is klussen en het liefst doet hij alles zelf. Hij maakt alleen nooit iets af, zo blijkt wel in deze aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser.

Lia en Jos kennen elkaar acht jaar en zijn sindsdien een stel. Maar vanaf dat moment begint voor Lia ook de narigheid: Jos’ grote hobby is klussen en het liefst doet hij alles zelf. Dat is op zich handig, alleen is zijn grote makke dat hij niets afmaakt. John Williams gaat daarom in deze Help, Mijn Man Is Klusser! naar Heerlen om poolshoogte bij hen te nemen en misschien wel hun relatie te redden.

Help, Mijn Man Is Klusser

“Klussen staat in de top vijf van redenen voor relatieproblemen”, zegt Williams tegen Boulevard. Het verbaast hem na al die uitzendingen nog steeds hoe doe-het-zelvers denken. “Dat ze het risico nemen om twee muren te slopen. Uiteindelijk staan ze in een kapot huis en weten niet hoe ze het weer op moeten bouwen.” Vervolgens moeten ze ook vaak hun relatie zien te lijmen.

Meer over