Help, mijn man is klusser!

Klusmotivatie gezocht in Help, Mijn Man Is Klusser!

RTL 4 - maandag 14 februari om 20:30

© RTL
Ricardo heeft heel wat hobby's waardoor hij de klussen in huis links laat liggen. Hoe meer zijn vrouw Annechien klaagt, hoe minder motivatie hij heeft. John Williams ontdekt daarom in deze aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser dat het stel een zeer bijzondere relatie heeft.

Uitgerekend op Valentijnsdag moet John Williams aan de bak om te bemiddelen tussen twee geliefden in Help, Mijn Man Is Klusser.

Help, Mijn Man Is Klusser

Annechien heeft de presentator een brief geschreven omdat ze de laksheid van haar man Ricardo beu is. Voor hobby's heeft hij alle tijd, maar zodra het op klussen aankomt geeft hij niet thuis. Ricardo aanspreken op zijn verantwoordelijkheden heeft geen zin: hoe harder zijn vrouw klaagt, hoe minder hij doet.

John Williams

Dat Williams en het klusteam op de stoep staan is dan ook een onaangename verrassing. Terwijl het huis wordt aangepakt, gaat John om tafel met de echtelieden om te ontdekken waar het misloopt. Gaandeweg krijgt hij een aantal bijzondere onthullingen te horen over hun relatie die het klusverzuim in een heel ander licht zetten.

Meer over