Help, mijn man is klusser!

John Williams komt als geroepen: krijgt de zoon nu een slaapkamer in Help, Mijn Man Is Klusser?

RTL 4 - maandag 20 maart om 20:31

© RTL
Fede kocht met haar man Dennis vijf jaar geleden het huis van haar ouders. Dennis wist de woonkamer en de slaapkamer van de dochter af te maken, maar de klad kwam erin. Zijn zoon heeft nog steeds geen eigen bed. Kan het team van Help, Mijn Man Is Klusser dit gezin helpen?

John Williams heeft in de vele seizoenen van Help, Mijn Man Is Klusser! vaak schrijnende situaties aangetroffen waarvan de kinderen het slachtoffer zijn. In een aflevering moesten kinderen slapen in een bouwval tussen de open elektriciteit, in een andere episode verbleef een zesjarig meisje in een beschimmeld huis.

Help, Mijn Man Is Klusser

Het komt ook vaak voor dat kinderen zelf nog geen slaapkamer hebben. Dat is ook het geval in Maasdam, waar Fede en Dennis wonen met hun dochter en zoon. Ze kochten vijf jaar geleden het ouderlijk huis van Fede. Dennis ging aan de slag met de verbouwing, maar is nog steeds bezig. De woonkamer en de slaapkamer van de dochter zijn wel af, maar daarna had hij er genoeg van. Hun zoon heeft nog geen eigen kamer en slaapt bij Fede en Dennis in bed.

Meer over