Het mooiste meisje van de klas

Het inspirerende verhaal van Ellen in slotaflevering Het Mooiste Meisje van de Klas

NPO 1 - vrijdag 8 december om 20:35

© AVROTROS
Het seizoen van Het Mooiste Meisje van de Klas sluit af met het verhaal van Ellen. Na haar veertiende veranderde haar leven rigoureus door een reeks tragische gebeurtenissen. Ze kreeg straatvrees, maar hield zich groot voor de buitenwereld.

Tot haar veertiende had Ellen een gelukkige jeugd, de jaren daarna veranderde dat rigoureus. Ze deelt haar verhaal in Het Mooiste Meisje van de Klas.

Het verhaal van Ellen

Tijdens haar tienerjaren scheidden haar ouders, kort daarop werd Ellen aangerand op de badmintonclub. Toen tijdens haar bijbaantje in een bakkerij een man vlak voor haar ogen overleed, werd het haar allemaal te veel. Ellen kreeg straatvrees en vond het moeilijk om relaties te onderhouden, maar voor de buitenwereld hield ze zich groot.

Pas jaren later, na haar scheiding, overwon ze haar angsten en staat ze als alleenstaande moeder zelfverzekerd in het leven. Ook qua werk gaat het haar voor de wind: Ellen runt een succesvolle fotostudio in Amsterdam. Jaap Jongbloed ontmoet haar in het slot van dit korte seizoen.

Wanneer is Het Mooiste Meisje van de Klas op televisie te zien?

Deze slotaflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is op vrijdag 8 december 2023 vanaf 20:33 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over