Het onbekende

Dit moet je weten over het nieuwe RTL-programma Het Onbekende

RTL 4 - vrijdag 12 mei om 20:08

© Jasper Suyk
In het spelprogramma Het Onbekende proberen veertien bekende en onbekende Nederlanders het eindpunt in Slovenië te bereiken. De grote vraag is of ze durven te kiezen voor het avontuur of dat ze voor de bekende weg gaan.

Durven deelnemers te kiezen voor het avontuur of kiezen ze de bekende weg? Dat is de vraag die het spelverloop in Het Onbekende bepaalt.

Het Onbekende

In dit nieuwe spelprogramma, van de makers van De Verraders, strijden veertien kandidaten tegen elkaar in de natuur van Slovenië. Ze zijn verdeeld over twee teams; een team van bekende Nederlanders en een team van onbekende Nederlanders. Het doel van het spel, dat gepresenteerd wordt door Renze Klamer, is om zo snel mogelijk het eindpunt te halen. Onderweg zijn er opdrachten en eliminaties.

Lees ook: Deze zeven verrassende BN'ers doen mee aan Het Onbekende 

Onbekende deelnemers

De kandidaten weten al wat het is om voor het onbekende te kiezen. Zij hebben zich ooit aangemeld na een oproep of ze het avontuur durven aan te gaan en zijn plots overvallen met de mededeling dat ze hun spullen moesten pakken. Zij wisten van tevoren dus niet wat hen te wachten zou staan. 

Het Onbekende is vanaf vrijdag 12 mei wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over