Het perfecte plaatje

Liever geen hoogtevrees voor kandidaten Het Perfecte Plaatje 2022

RTL 4 - woensdag 30 november om 20:30

© Videoland
Het is te hopen dat de bekende fotografen van Het Perfecte Plaatje geen hoogtevrees hebben. Voor een internationale oefening van Defensie gaan ze namelijk met honderden parachutisten de lucht in. En ze creëren een moderne versie van een sprookje.

Al meerdere fotografen moesten Het Perfecte Plaatje de afgelopen weken verlaten. Zij kijken wellicht vol jaloezie óf juist met opluchting naar de opdracht die de  BN’ers dit keer krijgen.

Het Perfecte Plaatje

De overgebleven deelnemers lopen namelijk mee als fotograaf bij Defensie tijdens Falcon Leap, een internationale oefening rondom de vliegbasis in Eindhoven. Voor deze oefening gaan honderden parachutisten uit dertien landen de lucht in en de kandidaten gaan met hen mee. Het is te hopen dat geen van hen last van hoogtevrees heeft.

Kasteel Rosendael

Gelukkig krijgen ze ook een opdracht waarbij ze op de grond blijven. De deelnemers zijn bij kasteel Rosendael in de buurt van Arnhem. Op deze fotogenieke locatie, met een van de oudste parken van Nederland, creëren ze een moderne versie van een sprookje.

Meer over