Het perfecte plaatje op reis

De finalisten van Het Perfecte Plaatje op Reis nemen het nog eenmaal tegen elkaar op

RTL 4 - woensdag 28 juni om 20:34

© Videoland
Finalisten Rick Brandsteder en Leonie ter Braak van Het Perfecte Plaatje op Reis mogen voor hun laatste shoots op excursie naar het natuurreservaat Sanbona. Ze moeten een drieluik aanleveren over het reservaat en een close-upportret schieten van een markante plaatselijke bewoner.

Na acht weken zit 't er bijna op voor de bekende amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje op Reis. Het deelnemersveld is intussen geslonken van acht naar twee en er wachten zowel Rick Brandsteder als Leonie ter Braak nog drie laatste fotoshoots in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika

Een kleine drie uur van de hoofdstad Kaapstad ligt Sanbona, een natuurreservaat dat zo'n 54.000 hectare beslaat en onderdak biedt aan bedreigde diersoorten als neushoorns, olifanten en de hottentothaas. De finalisten krijgen de opdracht een drieluik te schieten die de unieke sfeer van het natuurgebied laat zien.

Het Perfecte Plaatje op Reis

Daarnaast moeten ze juryvoorzitter William Rutten verrassen met een close-upportret van een markante plaatselijke bewoner. De derde en laatste shoot is een verrassing die doorslaggevend kan zijn voor de uitslag van dit seizoen.

Meer over