Het zesde zintuig

Het zesde zintuig raakte bij RTL 4 steeds meer verwijderd van de oorspronkelijke opzet. De KRO lanceerde Het zesde zintuig immers als een soort talentenjacht voor mediums. Maar RTL 4 gaat in dit nieuwe seizoen terug naar de basis.

Acht kandidaten zijn de afgelopen maanden uit een groep van ruim honderd mensen geselecteerd op hun paranormale talenten.

Zij strijden om de titel 'beste paranormaal begaafde Nederlander' van 2010.

Paragnosten die eerder hebben meegedaan aan het programma, zoals Peter, Tessa en Ingomar, zitten in de tienkoppige jury en bepalen wie er elke aflevering afvalt.

In deze eerste aflevering stelt presentator Robert ten Brink de kandidaten voor en laat hen direct een opdracht uitvoeren.

Hazes spookt rond
Roxeanne Hazes en haar moeder Rachel zijn te gast. Roxeanne droomt vaak over haar overleden vader André en wil weten hoe echt deze dromen zijn. De paragnosten krijgen een gesloten envelop met daarin een foto van de volkszanger en een briefje dat hij ooit aan Roxeanne heeft geschreven.

Ook al weten ze niet om wie het gaat, toch weten enkele paragnosten treffende dingen over Hazes en zijn dochter te vertellen...

Reageren