Hoe gaat dat bij jullie thuis?

EO debuteert met opvoedprogramma Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis?

NPO 1 - maandag 8 augustus om 19:06

© EO
Ouders met een compleet andere opvoedstijl observeren elkaar een dagje in het nieuwe programma Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis?. In deze eerste aflevering zijn dat de gestructureerde Jeanine en Sharon, die meer een ‘go with the flow’-methode aanhangt.

Het is niet niks, meedoen aan het nieuwe programma Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis?. De deelnemende gezinnen krijgen niet alleen een dag lang een ouder met een andere opvoedstijl over de vloer; heel Nederland kan meekijken in hun huishouden.

De familie Pos

Daarnaast is in het programma, dat elke werkdag te zien is, een speciale rol weggelegd voor een vast panel. De leden geven vanuit hun eigen huis commentaar op de beelden waarop de ene ouder de ander thuis observeert. Dit panel bestaat onder anderen uit realitysterren Stephan en Ilona Pos.

Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis?

In deze eerste aflevering krijgen zij en de kijkers thuis te zien hoe de gestructureerde Jeanine langsgaat bij Sharon, die meer een ‘go with the flow’-methode aanhangt. Andersom ervaart zij het georganiseerde gezinsleven van Jeanine.

Meer over