Hunted into the wild

Wie haalt het extractiepunt in de finale van Hunted into the Wild?

NPO 3 - maandag 25 april om 20:26

© AVROTROS
De uitputtingsslag in de Bulgaarse wildernis zit er bijna op voor de kandidaten van Hunted into the Wild. De overgebleven twee duo’s proberen uit het zicht van de opsporingsdienst het extractiepunt te bereiken. Wie dat lukt, is de winnaar van dit seizoen.

Het avontuur zit er bijna op in Hunted into the Wild. De overgebleven duo’s proberen ongezien het extractiepunt te bereiken. Wie dat als eerste lukt, is de winnaar van dit seizoen. Sowieso is het een knappe prestatie om tien dagen lang uit het zicht van de opsporingsdienst te blijven, en dat in de Bulgaarse wildernis - overdag bloedheet en ’s nachts ijskoud.

Hunters

Sommige koppels bedachten dit seizoen slimme manieren om niet op te vallen bij de altijd oplettende hunters. Zo smeerden vriendinnen Simone en Anne zich helemaal in met modder en hadden ze camouflageponcho's bij zich.

Kijkers

Sommige kijkers vroegen zich ook dit seizoen af of je überhaupt onder de radar kan blijven met een camera op je neus. Daar hebben de makers van het programma een simpel antwoord op: het is een klein exemplaar, dat de cameraman zo onopvallend mogelijk bestuurt.

Meer over