Hunted vips

De grote finale van Hunted VIPS breekt aan

NPO 3 - maandag 20 maart om 20:26

© AVROTROS
Het is tijd voor de grote finale van Hunted VIPS. De overgebleven voortvluchtigen proberen het extractiepunt te bereiken. Dit is de eindlocatie van het programma. Als dat lukt kunnen ze definitief ontsnappen en winnen ze het spel.

In de laatste aflevering van dit seizoen van Hunted VIPS is het aan de overgebleven voortvluchtigen - Sandra Ysbrandy & Sylvana IJsselmuiden, Niels Oosthoek & Mark Baanders en Sjoerd van Ramshorst & Jeroen Stomphorst om het extractiepunt te bereiken. Dat is de eindlocatie waar de deelnemers op het juiste moment aanwezig moeten zijn om definitief aan hun achtervolgers te kunnen ontsnappen.

Hunted VIPS

In het vorige vip-seizoen lukte het vier kandidaten om dit punt te bereiken. Tatum en Mingus Dagelet, Nasrdin Dchar en Kalvijn wisten uit handen te blijven van hun jagers. Toch vonden veel kijkers destijds dat de hunters niet erg hun best hoefden te doen.

Famke Louise en Denzel

Dit seizoen maakten rapper Famke Louise en haar vriend Denzel Slager het de jagers wel heel makkelijk: ze lieten van meet af aan veel sporen achter en werden al aan het begin van de tweede aflevering gevonden en in de boeien geslagen. Zij zullen dus niet eens in de beurt komen van het extractiepunt.

Meer over