Hunted vips

De ontknoping van Hunted VIPS is aangebroken

NPO 3 - maandag 28 februari om 20:26

© AVROTROS
De overgebleven kandidaten van Hunted VIPS hebben inmiddels de coördinaten van het extractiepunt in handen. Nu is het zaak om de hunters lang genoeg te ontlopen om die locatie te bereiken. Maar dagenlang opgejaagd worden eist z’n tol.

De overgebleven kandidaten van Hunted VIPS kunnen hun vrijheid bijna ruiken. De afgelopen vijf weken moesten ze niet alleen de hunters een stap voor blijven, de duo’s waren ook op zoek naar de coördinaten van het extractiepunt waar ze tijdens de finale met succes kunnen ontsnappen aan hun belagers.

Hunted VIPS

Vanavond is het zaak om deze locatie te bereiken, maar de jagers blijken zoals zo vaak dichterbij dan gehoopt. Hoe de ontknoping ook gaat verlopen, de BN’ers hebben het dit seizoen al behoorlijk goed gedaan. Van de vijf deelnemende koppels liepen Daniël & Robin Boissevain, Kim Lammers & Maartje Paumen en Kalvijns partner Nina al tegen de lamp. De andere duo's haalden alles uit de kast en deden zelfs een beroep op BN’ers zoals tv-kok Hugo Kennis om uit handen van hun achtervolgers te blijven.

Tatum Dagelet

Dat betekent dus dat Kelvin Boerma in zijn eentje, Tatum & Mingus Dagelet en Nasrdin Dchar & Walid Benmbarek er nog alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de hunters.

Meer over