I can see your voice

Anita Meyer te zien in I Can See Your Voice

RTL 4 - vrijdag 4 februari om 20:08

© RTL
Marieke Elsinga, Danny de Munk, Edsilia Rombley en Fred van Leer krijgen in deze aflevering van I Can See Your Voice gezelschap van Anita Meyer en haar fan. Ze moeten de echte zangers van de valse kraaien onderscheiden, zonder ook maar één noot te horen.

In deze derde aflevering van I Can See Your Voice zijn Anita Meyer en een van haar fans te gast. Samen met Marieke Elsinga, Danny de Munk, Edsilia Rombley en Fred van Leer moeten ze de echte zangers van de valse kraaien onderscheiden, zonder ook maar één noot te horen.

Anita Meyer

De vraag is vooral hoe de kandidaat die als laatste overblijft het ervanaf brengt in een duet met Anita Meyer. En of Meyer het voor elkaar krijgt zuiver te blijven zingen als haar partner geen nachtegaaltje blijkt.

I Can See Your Voice

Al twee seizoenen lang trekken Carlo Boszhard en het panel wekelijks meer dan 1,1 miljoen kijkers. Met zo'n kijkcijferhit is het niet moeilijk om enthousiaste gastartiesten binnen te halen. Later deze reeks maken onder meer Ruth Jacott en rapper Donnie hun opwachting.

Meer over