Iedereen wil een gastrol in CSI

Als een serie succesvol is, staan sterren in de rij voor een gastoptreden. Zo ook bij de wereldwijde hitserie CSI. In de aflevering van 14 april kwam een keur aan buitenlandse beroemdheden voorbij. Het team onderzocht twee moorden tijdens de jaarlijkse stierenrodeo in Las Vegas, waarbij ze een mogelijke connectie ontdekken met illegale stierenfokkerij. De drie opvallendste gastspelers:

1. Nicole Sullivan
Sullivan speelt al sinds het begin van haar carrière in veel tv-series, maar is vooral bekend door haar rol van Holly Shumpert in The king of Queens. In CSI speelt ze Nancy Twicker, eigenaresse van de wilde stier Khartoum.

2. Brendan Wayne
Als kleinzoon van westernlegende John Wayne zou je denken dat Brendan een aardige kruiwagen heeft. Toch begint hij onderaan de ladder, met kleine rolletjes in series als Angel, Cold case en The closer. Deze westernachtige aflevering van CSI is hem op het lijf geschreven.

3. Jewel
Zangeres Jewel Kilcher scoorde een wereldhit met het nummer Foolish games. In CSI komt ze het nationale volkslied zingen tijdens de rodeo. Saillant detail: Jewel heeft al jaren een relatie met rodeokampioen Ty Murray, die ook te zien is in de aflevering van vanavond.

Reageren