Jelka op eigen houtje

Jelka van Houten moet aan de slag met een huis vol Donald Duck in Jelka op Eigen Houtje

NET 5 - woensdag 27 september om 20:30

© Talpa
Coen, Janneke en hun dochter zijn helemaal gek van Disney en dat is terug te zien in hun huis. Ze vragen Jelka van Houten in deze aflevering van Jelka op Eigen Houtje ervoor te zorgen dat Donald Duck, Mickey Mouse en Goofy ook na de verbouwing nog een plekje hebben.

Een huis geheel in Walt Disneystijl met overal Mickey Mouse en Donald Duck. Coen, Janneke en hun dochter uit Den Bosch zijn fan van Disneyfiguren en verzamelen alles wat daarmee te maken heeft. Als Jelka van Houten de familie thuis bezoekt, kan ze er niet omheen. Coen en Janneke hebben haar gevraagd om het huis aan te pakken, maar wel op zo’n manier dat Donald, Mickey, Goofy en de rest een plekje behouden.

Jelka op Eigen Houtje

Voor deze aflevering van Jelka op Eigen Houtje roept Van Houten de hulp in van haar zus Carice. De actrice en klusexpert ontkomt in interviews niet aan vragen over haar, maar blijkt daar niet mee te zitten. “Ze is mijn zus, dus ik vind het helemaal niet erg om het over haar te hebben. I love her”, zegt ze in NPO Radio 1-programma De Perstribune.

Jelka op Eigen Houtje is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij Net5 en vooruit te kijken op Prime Video.

Meer over