Jochem ontspant op Texel

Wie hem ooit op het toneel in actie heeft gezien, kan zich bijna niet voorstellen dat cabaretier Jochem Myjer (32) ook behoefte heeft aan rust. Nou, wel dus. ''Als ik op de boot naar Texel zit, ontspant mijn hele lichaam'', vertelt hij in Evenblij met Jochem Myjer.

Presentator Frank Evenblij ontmoet Jochem op het Waddeneiland, waar hij al sinds zijn jeugd graag komt. Om inspiratie op te doen voor zijn laatste show – die de toepasselijke naam De rust zelve draagt – trok de cabaretier zich negen maanden terug op Texel.

ADHD
Maar het interview gaat gelukkig niet alleen maar over werk: zo spreekt Jochem openhartig over de impact die de stoornis ADHD, waaraan hij lijdt, op zijn leven heeft. Verder onthult Jochem zijn passie voor vogels en spreekt hij vol liefde over zijn vriendin Marloes en dochtertje Limoni, die afgelopen januari na een loodzware bevalling werd geboren.

Wensen
Met het vaderschap kwam zijn grote droom uit. Maar Jochem heeft nog een andere wens en die ziet hij aan het einde van de aflevering in vervulling gaan.

Reageren