Julie Fryer is heel tevreden

De eerste weken moest Julie Fryer (38) nog wennen aan haar nieuwe plek in Dancing with the stars. "Ik ben gewend om op de dansvloer te staan en dans toch liever mee", zegt de juryvoorzitster en winnares van het eerste seizoen.

"In mijn vak ben ik ook jurylid, dus dat ben ik wel gewend. Maar ik had nog nooit BN'ers beoordeeld en dat is toch iets heel anders. Zij moeten in een paar weken tijd leren dansen en zijn dus geen professionals. Maar ik vind dat iedereen het tot nu toe
super doet!"

Overlaten
"De koppels zijn heel leuk; er zijn drie of vier paren die zelfs erg goed zijn. Maar ik zie soms ook bepaalde dingen die beter kunnen… Maar het is niet meer mijn taak om daar wat aan te doen. Dat moet ik overlaten aan de dansers."

Nieuwe dansers
"Dit seizoen heeft de producent gekozen voor negen nieuwe dansers geen probleem, want ze doen het heel goed. Ook is ervoor gekozen om de dansers wat meer tijd te geven om de dans samen met de BN'ers in te studeren en daarom doen professionals als Koen, Marcus, Harm-Jan, Roemjana en Evgenia (die in de vorige series dansten, red.) de choreografie en begeleid ik de paren op vrijdag."

Erg blij
Hoewel Julie oud-presentatoren Ron Brandsteder & Sylvana Simons wel mist, omdat ze met hen een heel goede band had ("maar Beau en Lieke zijn ook een superduo, hoor!") is ze erg blij met de vernieuwde Dancing with the stars.

Tevreden zo
"Ik heb jarenlang in BN’ers geïnvesteerd. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan, maar dit vind ik eigenlijk wel zo lekker. Ik heb twee kleine kinderen en kan niet meer dag en nacht met het programma bezig zijn. Ik doe nog zat werk voor Dancing with the stars achter de schermen, maar heb nu ook tijd voor mijn gezin. Ik ben heel tevreden zo."

Meer over:

Reageren