K2 zoekt K3

Gert Verhulst helpt een handje in K2 zoekt K3

SBS 6 - vrijdag 12 november om 20:30

© https://foto.dpgmedia.be/fotoweb/
De kandidaten van K2 zoekt K3 zijn in de studioshows beland en zien daar heel wat juryleden tegenover zich. Want ook Gert Verhulst heeft zich bij de jury gevoegd. Verder is er nog een publieksjury. Hanne en Marthe geven golden tickets weg.

De spotlights zijn sinds vorige week gericht op de kandidaten die de audities hebben overleefd. In de studioshows van K2 zoekt K3 moeten zij indruk zien te maken op juryleden Gordon, Samantha Steenwijk, Natalia Druyts en Ingeborg Sergeant. Zij krijgen voor deze studioshows gezelschap van Studio 100-baas Gert Verhulst. Verder is er nog de publieksjury, die uit honderd mensen bestaat, én K3-zangeressen Hanne en Marthe geven tot aan de halve finale nog golden tickets weg.

Gert Verhulst

Gert Verhulst sprak in het Vlaamse tv-programma De zevende dag over het moment dat Klaasje hem vertelde dat ze het trio ging verlaten. “Je weet ergens wel dat zo’n moment er altijd kan aankomen. Niet iedereen is gemaakt om heel erg lang in een soort keurslijf te zitten, want dat is het wel.”

Meer over