Kamperen in de achtertuin in Divorce

David (Dirk Zeelenberg) en Tamar (Carly Wijs) maken dit seizoen van Divorce heel wat mee. Na een vijandig begin kregen de twee een seksrelatie.

Ongelukje

Het leven van David en Tamar bleef onrustig, ook na de seksrelatie. Tamar kreeg een minnaar, waar David niet zo gelukkig mee was: de gymleraar van dochter Naomi. Dat leverde een paar ongelukkige situaties op, waarbij David zelfs een klein ‘ongelukje’ met een ladder kreeg.

Rust in de tent

Maar na alle ophef willen Tamar en David nu rust in het gezin en gaan ze kamperen in hun achtertuin. Even verderop in de stad doet Joris (Waldemar Torenstra) verwoede pogingen om zijn ex Joyce (Katja Herbers) te kalmeren. Het duurt niet lang meer voordat hun tweeling wordt geboren. Boudewijn (Jeroen Spitzenberger) is vooral druk in de weer met de nieuwe huishoudster.

De laatste uitzending

Het tweede seizoen van het buitengewoon succesvolle Divorce loopt bijna ten einde; volgende week is alweer de voorlopig laatste uitzending. De makers hebben al aangekondigd dat er een derde seizoen komt, maar er wordt ook gefluisterd over een speelfilm. Het zou voor bedenker van de serie Linda de Mol (foto links) geen onbekend uitstapje zijn. Ook haar Gooische vrouwen ging naar de bios. Dirk Zeelenberg ziet een film over de drie gescheiden mannen wel zitten. ''Ik weet niet of er één komt, maar dat zou ik zeker willen doen. Ik ben heel nuchter: ik geniet van het succes van Divorce zolang als het duurt.”

Divorce wordt elke zondag uitgezonden om 21:30 uur op RTL 4.

Reageren