Kiespijn, de Europese verkiezingen

Kiespijn sluit het seizoen over de Europese verkiezingen af met een Vandaag inside-koppel

NPO 3 - zondag 2 juni om 20:18

© NTR
In de slotaflevering van dit seizoen over de Europese verkiezingen, getiteld Kiespijn, krijgt teamcaptain Rutger Castricum versterking van advocaat Job Knoester en Amerikadeskundige Raymond Mens. De mannen kennen elkaar van het programma Vandaag Inside.

Kiespijn sluit deze reeks over de Europese verkiezingen af met een Vandaag inside-koppel op de rechterflank. Teamcaptain Rutger Castricum krijgt versterking van advocaat Job Knoester en Amerikadeskundige Raymond Mens.

Kiespijn, de Europese Verkiezingen

Dat de redactie van Kiespijn bij deze twee mannen is uitgekomen, is niet zo gek. Vandaag inside staat immers bekend als het opinieprogramma voor en door rechts-conservatief Nederland. Maar of de twee gasten zelf ook zo aan de rechterkant van het politieke spectrum zitten, valt te betwijfelen. Knoester is bijvoorbeeld deskundig op het gebied van tbs en staat geregeld verdachten met psychische problemen bij in de rechtbank. Dit levert geregeld interessante discussies op met Johan Derksen, het rechtse boegbeeld van het programma.

Wanneer is Kiespijn, de Europese Verkiezingen op televisie te zien?

Kiespijn, de Europese Verkiezingen is op zondag 2 juni om 20:17 uur te zien op NPO 3.

Meer over