Kijktip: Boer Zoekt Vrouw terugblik

2 december 2015 11:05 | kijktips | Door Televizier

Hoe staat het met de liefdes van boeren Tom, Geert, Jan, Theo en Bertie? Yvon Japers blikt terug met hen en met boeren uit eerdere seizoenen. 

Yvon Jaspers blikt met de boeren uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw terug op hun zoektocht naar de liefde. Hoe is het met Tom nu zijn relatie met Rimke niet van de grond is gekomen? En: Heeft Geert wat meer rust gevonden bij Hetty? Yvon ontmoet hen en hun collega's en vraagt hen hoe het nu met ze gaat. Eén ding is zeker: twee van de hoofdrolspelers uit deze reeks hebben een leuke bijbaan gevonden dankzij het programma.

Tom en Geert

Boer Tom is nu co-presentator van Eigen Huis & Tuin. Zijn collega Geert was op SBS 6 kortstondig te zien als jurylid van de geflopte mentalistenshow Mindmasters live. In deze speciale aflevering komen ook de boeren uit de eerste serie van Boer zoekt Vrouw Internationaal aan bod. Hoe is het met geitenboerin Aletta uit Bonaire?

Yvon Jaspers

Ieder seizoen komen er bij Boer Zoekt Vrouw honderden aanmeldingen binnen van vrijgezelle boeren die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Maar ze vinden niet allemaal de persoon met wie zij de rest van hun leven willen delen. Maar of er nu liefde is of niet: Yvon Jaspers vond het hoe dan ook leuk om de oud-deelnemers weer te zien: 'Het is heel vertrouwd om het erf op te rijden van de boeren die we inmiddels zo goed kennen. De ene woont samen, de ander is hotel de botel verliefd en de volgende is nog hard op zoek. Het is heel leuk ze allemaal weer te zien en te horen hoe hun leven is veranderd.'

 

Meer over