Kijktip: De 1ste aflevering van Filemon Staat Strak

Filemon wil graag fit zijn met sixpack waar je 'U' tgen zegt en daarom gaat hij naar de sportschool en neemt hij een spuitje anabolen.

Een strak en afgetraind lichaam? Schitteren op de omslag van fitnessblad Men's Health? Presentator Filemon Wesselink gaat deze uitdaging aan voor het programma Filemon staat strak. Hij heeft vijf maanden de tijd om al zijn spieren te laten groeien, zodat hij afgetraind en met een sixpack op de voorkant van het blad kan pronken. Is hij er klaar voor om afgebeuld te worden met sit-ups, lunges en squats?

Arie en Waldemar

Zijn collega's Arie Boomsma en Waldemar Torenstra gingen hem al voor, dus onmogelijk is het niet. Wesselink volgde in 2014 Boomsma een week lang voor het programma De week van Filemon. Zo kon hij al zien van wat hem nu te wachten staat. De boomlange presentator is volledig afgetraind en is inmiddels eigenaar van twee sportscholen in Amsterdam.

Men's Health

Vorig jaar sierde Pepijn Lanen van de Jeugd van Tegenwoordig de omslag Men’s Health. Op sociale media verbaasden veel mensen zich toen over de nieuwe, erg gespierde torso van de rapper. Presentator Arie Boomsma, die Lanen enkele jaren begeleid heeft, voelde zich genoodzaakt om hem te verdedigen. Op Twitter zei hij hierover: 'Eigenlijk is het gewoon een compliment dat mensen denken dat de foto's geshopt zijn. Ruim twee jaar noeste arbeid'. Zelf was Pepijn Lanen niet erg onder de indruk van de reacties. 'Ik leef al enkele jaren gezond en sport veel,'zei hij in een interview met Nieuwe Revu.

Reageren