Kijktip: De eerste aflevering van K3 Zoekt K3

De leden van K3 gaan op zoek naar hun vervangers. Duizenden meisjes meldden zich aan om de nieuwe Josje, Kristel of Karen te worden.

Karen, Kristel en Josje stoppen ermee, maar ze hebben nog wel wat te zeggen over de toekomst van K3. De drie kiezen zelf hun opvolgsters in talentenjacht K3 Zoekt K3. Er kwamen maar liefst 6081 aanmeldingen binnen, ongeveer gelijk verdeeld tussen Nederland en Vlaanderen. Slechts honderd meiden overleefden de ‘pre-audities’; zij mogen optreden voor de publieksjury.

Gert Verhulst

Die bestaat uit vier groepen: 25 kinderen, 25 vaders, 25 moeders en 25 grootouders. Zijn minstens drie van de vier groepen enthousiast, dan mag de kandidate door naar de vakjury. „Een grote verantwoordelijkheid voor het publiek dus. Zij zijn dan ook degenen die de nieuwe K3’tjes in hun hart moeten sluiten”, aldus vakjurylid en Studio 100-baas Gert Verhulst.

Gerard Joling

Gerard Joling presenteert de show samen met de Vlaming Niels Destadsbader. Joling: Ik heb gezien hoe fantastisch dit voor Josje uit heeft gepakt dus ik kijk er erg naar uit.”

K3 Zoekt K3 20.30 ? SBS 6

Reageren