Kijktip: de finale van Grillmasters

28 Juli 2015 11:31 | kijktips | Door Televizier

Tijdens de finale van Grillmasters wordt duidelijk wie de beste barbecuërs van Nederland zijn. En het wordt nachtwerk voor de drie overgebleven koppels.

De laatste drie duo's krijgen een pittige opdracht: ze moeten een heel varken bereiden. Het dier gaat op het spit en het wordt nachtwerk voor de kandidaten. Wereldkampioen barbecuën Jord Althuizen en kok Herman den Blijker vellen het oordeel, presentator Martijn Krabbé is erbij voor de woordgrappen.

Gouden Grilltang

Behalve de eer krijgt het winnende Grillmasters-duo ook nog de gouden grilltang. De smelttemperatuur van goud ligt voorbij de duizend graden celsius, dus het attribuut kan door de winnaars gewoon worden gebruikt. Gemiddeld kijken er ongeveer 600.000 mensen naar Grillmasters.

Vervolg

Dat is niet al te veel voor een RTL 4-programma op primetime, toch komt er waarschijnlijk wel een tweede seizoen aan. Dat zei Jord Althuizen op de radiozender 100% NL „Wat ik begreep van RTL 4 en de sponsoren, is dat zij heel erg blij zijn, want als je effectief kijkt naar hun doelgroep, zijn die wel enthousiast en trouwe kijkers.

 

Meer over