Kijktip | Donderdag | Echte meisjes in de jungle

5 mei 2011 08:21 | kijktips | Door Televizier

Echte meisjes doen echte meisjesdingen. Maar niet in de jungle van Suriname. Daar moeten tien luxepaardjes uit verschillende realityseries beproevingen doorstaan waar echte meisjes normaal gesproken niet mee te maken krijgen.

De Arnhemse kunstenares Ymke (van datingprogramma Take me out) zei van tevoren nog: "Eerlijk gezegd geloof ik dat de jungle niet zo heftig is." Daar is ze na de aflevering van vanavond wel van teruggekomen.

Doorbijter
De uitdaging die spelleider Quintis Ristie de dames deze week voorschotelt: pak een slang vast. Het productieteam had de inschattingsfout gemaakt dat de meiden de opdracht niet zouden aandurven en de deksel op de doos zouden laten. Daarbij hadden ze niet gerekend op de vastberadenheid van de Arnhemse doorbijter.

Ontstoken hand
De beelden staan al weken op YouTube: Ymke aarzelt niet en steekt haar arm als eerste in de kist. Een anaconda bijt zich vast in haar hand en klemt zich razendsnel om haar onderarm. Drie mannen proberen het dier los te wrikken, terwijl Ymke het uitgilt. Ze houdt er 'slechts' een ontstoken hand aan over; na twee dagen mag ze het ziekenhuis uit. Ymkes nuchtere commentaar: "Ik wil het best nog een keer doen, maar dan begin in met een babyslangetje."

 

Meer over