Kijktip: Hello Goodbye met Joris en Yvon

5 november 2015 13:34 | kijktips | Door Televizier

Joris Linssen is terug bij zijn geliefde programma Hello Goodbye. Yvon Jaspers staat hem dit seizoen bij als co-presentator. 

Op Schiphol is het altijd een drukte van belang. Het levert genoeg bijzondere verhalen op voor een nieuwe reeks Hello Goodbye. Joris Linssen en Yvon Jaspers mengen zich tussen de mensen op het vliegveld. Voor de eerstgenoemde is het een terugkeer naar het programma dat hij eerder al acht jaar lang presenteerde. 'De werkdruk was voor mij de hoofdreden om ermee te stoppen. Nu heb ik het beste van twee werelden: mijn lievelingsprogramma terug, minder werkdruk én een geweldige co-presentator', zegt hij.

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers gaat voor het eerst op zoek naar de verhalen van reizigers en wachtenden. 'Voor een nieuwsgierig iemand als ik is dat een feest. Iedereen zal herkennen dat je soms ergens staat en je afvraagt op wie iemand wacht. Ik mag dat nu vragen.' Ook over de samenwerking met haar co-presentator is Yvon enthousiast. 'Joris is natuurlijk Mister Hello Goodbye. Door zijn vakmanschap, zijn open en betrouwbare manier van vragen stellen heeft hij dit programma tot zo'n succes weten te brengen. Ik bewonder zijn geduld. Ik kan als een raket over Schiphol razen. Joris niet, hij wacht en blijft rustig, tot dat ene prachtige verhaal hem verteld wordt.' En er zijn meer verschillen tussen de twee presentatoren. 'Joris zoekt graag de lichtheid in de zware verhalen. Ik zoek graag de inhoud in de lichtere verhalen. Wat een mooie aanvulling is dat!'


Meer over