Kijktip: K3 zoekt K3 schiet al op

De talentenjacht K3 Zoekt K3 is al een heel eind op weg. En er is een significant verschil tussen de Nederlandse en de Vlaamse deelnemers.

Nog twee afleveringen met audities voordat de bootcamprondes beginnen in K3 zoekt K3. Presentator Gerard Joling ziet veel talent voorbij komen. 'Meiden die twee- of driestemmig kunnen zingen, dansen en zelfs een beetje acteren. En er zitten ook een paar verschrikkelijke aanstelsters bij, maar dat maakt het wel weer leuk. Dan krijg je ouders die ontzettend boos worden dat hun kind niet door is.' De presentator ziet een verschil met de Belgische deelnemers. 'Die ouders blijven erg netjes in hun uitlatingen.'

Concurrentie

Na drie afleveringen wordt langzaam duidelijk of de talentenjacht een succes blijkt en de kijkcijfers de zenderbazen vrolijk stemmen. 'De concurrentie is moordend op de vrijdagavond, dus ik hoop dat we ons hoofd boven water kunnen houden', aldus Gerard. Tot nu toe vallen de kijkcijfers nog een beetje tegen en dan moet K3 Zoekt K3 de komende tijd ook nog gaan concurreren met The Voice of Holland. Voorwaar geen gemakkelijke opgave.

 

Reageren