Kijktip: Omstreden interview Dr. Phil met Nick Gordon bij RTL 8

RTL 8 zendt vanavond het omstreden interview van tv-psycholoog Dr. Phil uit met de vriend van Bobby Kristina, de dochter van de in 2012 overleden zangeres Whitney Houston.

Dr. Phil was de enige met wie Nick Gordon wilde spreken na het drama met zijn vriendin. Nick vond Bobbi Kristina (22) in januari van dit jaar levenloos in bad. De dochter van Whitney (die zelf overleed in een bad) en zanger Bobby Brown ligt sindsdien in coma, waaruit ze hoogstwaarschijnlijk nooit meer wakker wordt.

Afkickkliniek

Het gesprek tussen dr. Phil en Nick Gordon en diens moeder Michelle liep alleen ietsjes anders dan verwacht. Tijdens het interview bleek dat Nick totaal de weg kwijt was omdat hij nogal wat alcohol en drugs had geconsumeerd. Een afkickkliniek voor Nick lijkt dr. Phil daarom een puik plan, maar de vriend van Bobbi Kristina laat weten daar weinig trek in te hebben en ontploft (figuurlijk natuurlijk).

Onsmakelijk

Na afloop kreeg dr. Phil nogal wat kritiek op de aflevering. De familieleden van Bobbi Kristina waren boos omdat zij denken dat Nick iets te maken heeft met de ongelukkige situatie waarin Bobbi nu verkeert en de pers vond het nogal onsmakelijk dat de tv-psycholoog een interview/interventie uitzond met iemand die duidelijk verslaafd is en in de war. Dr. Phil zelf vond het zelf wel een top-uitzending.

Afijn, kijk en oordeel zelf. Het interview wordt van 22.45 uur tot 23.40 uur bij RTL 8 uitgezonden.

 

Reageren