Kijktip: Valerio trouwt in Over Mijn Lijk

21 januari 2016 15:40 | kijktips | Door Televizier

Presentator Valerio Zeno zal zich deze aflevering van Over Mijn Lijk nog lang heugen. Hij wordt namelijk ten huwelijk gevraagd. De dame in kwestie is Ariejanne (29), een van de vijf ongeneeslijk zieken die wordt gevolgd in de reeks.

Presentator Valerio Zeno zal zich deze aflevering van Over Mijn Lijk nog lang heugen. Hij wordt namelijk ten huwelijk gevraagd. De dame in kwestie is Ariejanne (29), een van de vijf ongeneeslijk zieken die wordt gevolgd in de reeks. Het is Ariejannes droom om eens te trouwen voor ze sterft. Ze heeft alles geregeld: de ringen, een bruidstaart, een fotograaf. Alleen is er geen man. Maar Valerio is de moeilijkste niet, dus als ze als suggestie vraagt of hij met haar naar het altaar wil gaan, zegt hij geen nee.

Op sleeptouw

Hoe anders is zijn bezoek aan de 18-jarige Mathijs. Hij neemt Valerio ook op sleeptouw, maar dan naar een bedrijf waar grafstenen worden verkocht. Mathijs wil zijn naderende dood zo goed mogelijk voorbereiden. Daarom kiest hij nu een steen uit. 

Surprise-feest 

Chelsea (22) heeft nog geen idee, maar er is een heus surprise-feest georganiseerd voor haar. Ze kan nu nog uitbundig dansen, dus de hoogste tijd om nog één keer héél hard te feesten. Valerio gaat ook op bezoek bij Edgar (34), terwijl die zijn laatste chemo krijgt, waardoor de uitzaaiingen kunnen krimpen. Daar blijkt opeens dat Edgar een engeltje op zijn schouder heeft...


Meer over