Kijktip: Verse moorden in Death in Paradise

De moordenaars houden ook in de derde reeks van Death in Paradise stevig huis op het tropische eiland Sainte-Marie.

Het moorddadige Maastricht uit Flikken wordt met ingang van deze vrijdag ingeruild voor dodelijke zaken onder de zon. Want de moordenaars houden ook in de derde reeks van Death in Paradise stevig huis op het tropische eiland Sainte-Marie.

Nieuwe zaak

De eerste nieuwe zaak voor inspecteur Humphrey Goodman (Kris Marshall) draait om de vermoorde stewardess Natasha. Zij verbleef samen met haar collega's enkele dagen op het eiland, maar werd vergiftigd. Goodman zoekt de moordenaar onder de rest van de vliegtuigcrew. Natasha had volgens een kaartje naar het thuisfront 'spannend nieuws', maar wat dat is, weet niemand met zekerheid. Het zou kunnen dat ze haar promotie met haar geliefden wilde delen. Bij haar collega's zorgde die voor de nodige scheve gezichten. 

Humphrey Goodman

Naast het lieflijke Engelse platteland en de ruige Britse binnensteden blijken mensen zelfs op Saint-Marie hun leven niet zeker. Dit fictieve tropische eiland is al meerdere seizoenen het decor van gruwelijke moorden. De klungelige Britse inspecteur Humphrey Goodman (Kris Marshall) is er door zijn meerderen naartoe gestuurd om hen in de kraag te vatten. Zijn zaken dreigen nogal eens te stranden door onbegrip voor lokale gewoonten, maar gelukkig krijgt hij hulp van de plaatselijke politievrouw Camille (Sara Martins).

 

Reageren