Knock Knock

Aankloppen bij Keanu Reeves

RTL 7 - woensdag 27 mei om 22:30

© Synergy Cinéma / MKNS
Brave huisvader Evan is alleen thuis als er twee bevallige jongedames aankloppen en om hulp vragen. Evan laat ze natuurlijk binnen, maar of dat wel zo'n goed idee is?

Zijn vrouw is met de kids een weekendje weg, dus heeft architect Evan – type brave huisvader – het huis voor zichzelf.

Knock Knock

Buiten regent het pijpenstelen, maar Evan (Keanu Reeves) zit lekker binnen op de bank. En dan – Knock Knock – wordt er aangeklopt.

Als Evan opendoet om te kijken wie er op dit uur langskomt, ziet hij twee wonderschone, doorweekte jongedames. Ze stellen zich voor als Genesis (Lorenza Izzo) en Bell (Ana de Armas).

Bell en Genesis zijn verdwaald, vertellen ze. Ze waren onderweg naar een feestje, maar hun taxi heeft hen op de verkeerde plek gedropt.

Of ze misschien even binnen mogen komen om te bellen? Als ze ook hun natte kloffie zouden kunnen drogen zou dat helemaal top zijn.

Evan is de kwaadste niet: natuurlijk mogen ze binnenkomen! Maar of dat wel zo'n goed idee is...

Keanu Reeves

Keanu Reeves speelt Evan als een vriendelijke man die gewoon zit te genieten van zijn weekendje alleen. Beetje werken, glaasje wijn erbij, muziekje aan.

Lekker rustig dus. In niets lijkt de hoofdpersoon van Knock Knock op de bad ass huurmoordenaar die Reeves in de John Wick-films speelt.

Dat is voor Genesis en Bell maar goed ook. Als Evan iets meer als John Wick was geweest, had hij waarschijnlijk niet gepikt wat ze aan het eind van de film met zijn hondje uithalen.

 

 

Meer over