Kopen of slopen

Alex van Keulen en Britta van Egmond zetten weer hun beste beentje voor in Kopen of Slopen

RTL 4 - maandag 27 november om 20:32

© Nick van Ormondt/RTL
Remco en Marein uit Kopen of Slopen hebben twee woonproblemen. Om te beginnen is hun huis te krap voor hen en hun vier kinderen. Daarnaast ergert Marein zich aan de inrichting: die stamt nog uit de tijd dat Remco hier met zijn ex woonde.

Wordt het Kopen of Slopen voor Remco en Marein en hun vier kinderen uit Zoetermeer? Zes gezinsleden onder één dak, dat betekent hoe dan ook schipperen met ruimte. Er is nóg een woonprobleem: Marein is ooit ingetrokken in het huis van Remco en zijn toenmalige partner en ze stoort zich aan het interieur. Tijd voor verandering dus.

Alex van Keulen

Makelaar Alex van Keulen zoekt een passend nieuw huis voor het gezin en architect Britta van Egmond maakt ondertussen een verbouwontwerp voor hun huidige woning. Van Keulen is een bekend gezicht bij de woonprogramma’s van RTL 4 en ook voor Van Egmond is dit niet haar tv-debuut: ze was eerder al te zien in De Perfecte Verbouwing. Ze vindt haar televisiewerk een uitgelezen kans om kijkers de meerwaarde van architectuur te laten zien.

Wanneer is Kopen of Slopen op televisie te zien?

Kopen of Slopen is iedere maandag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op 27 november 2023.

Meer over