Kopen of slopen

Kopen of Slopen-deelnemers Marcel en Dirk-Jan kunnen maar niet aarden in Boxtel

RTL 4 - maandag 11 december om 20:33

© Videoland
Verandering van werk bracht Marcel en Dirk-Jan van Amsterdam naar Brabant. Hoewel ze al veel hebben geprobeerd, voelt hun huis in Esch nog niet als een thuis. Gaan ze in deze aflevering van Kopen of Slopen hun heil zoeken in een ander huis of in verbouwen?

Een paar jaar geleden waren ze nog de trotse bewoners van een Amsterdams grachtenpand. “Op het meest gefotografeerde plekje van de stad”, vertelden Marcel en Dirk-Jan in een filmpje op Linda.tv. Het was de perfecte locatie voor de hoedenwinkel van Dirk-Jan. Toch verruilde hij die zaak voor een baan als docent hoedenmaken in Boxtel.

Kopen of Slopen

Het stel kocht een huis in het nabijgelegen Esch. Ze kunnen er niet aarden, ondanks alle stylingtrucs die ze er toepassen. Door mee te doen aan Kopen of Slopen willen achterhalen of dat aan het huis ligt, of misschien toch aan de omgeving. Makelaar Alex van Keulen rijdt met ze rond en laat de woonmogelijkheden in het Brabantse land zien. Architect Britta van Egmond bedenkt een verbouwplan voor hun huidige huis.

Kopen of Slopen is iedere maandag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan bij Videoland.

Meer over