Kopen zonder kijken

Een lastige kwestie voor Martijn Krabbé en zijn team in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 24 juli om 21:44

© RTL
Een lastige kwestie in Kopen Zonder Kijken. Roy en Deveny wonen allebei nog bij hun ouders. Nu ze een kind krijgen, zijn ze op zoek naar een eigen huis. Dat is geen gemakkelijke opgave, al is het maar omdat ze het niet eens zijn over hun toekomstige woonplaats. 

Blij nieuws voor Roy en Deveny: ze verwachten een baby. De aankomende geboorte is meteen ook de deadline voor hun zoektocht naar een eigen huis. De twee zijn al drie jaar samen en vertellen in Kopen Zonder Kijken dat ze nu nog allebei bij hun ouders wonen. Dat betekent dat ze veel heen en weer rijden. Daar moet een einde aan komen, maar een woning vinden is niet makkelijk.

Kopen Zonder Kijken

Zo vertelt makelaar Alex van Keulen dat hun budget van 210.000 euro een serieuze uitdaging is. Zéker omdat op het wensenlijstje van de jonge aanstaande ouders sowieso drie slaapkamers staan. En dan is er nóg een klein probleem: de twee zijn het niet eens over hun toekomstige woonplaats. Roy wil graag in Den Bosch blijven wonen, terwijl Deveny de voorkeur geeft aan Oosterhout. (HH)

Meer over