Labor Day

Josh Brolin is op de vlucht in Labor Day

RTL 8 - zaterdag 19 november om 01:07

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
In het romantische drama Labor Day bloeit er iets moois op tussen een voortvluchtige crimineel en een alleenstaande moeder. Hij is alleen nog wel op de vlucht voor de politie.

Bij zijn ontsnapping uit de gevangenis is Frank (Josh Brolin) gewond geraakt. Nu is hij op zoek naar een schuilplaats én naar iemand die zijn wonden kan verzorgen.

Labor Day

Toevallig komt hij alleenstaande moeder Adele (Kate Winslet) tegen. Ze is net met haar zoontje Henry (Gattlin Griffith) aan het winkelen. Frank dwingt Adele in Labor Day om hem onderdak te geven. Daar kan hij schuilen voor de politie terwijl zij zijn wonden verzorgt.

Dat klinkt allemaal eng en gevaarlijk, maar dat valt heel erg mee. Frank blijkt een zachtaardig man, die het ook nog eens heel goed met de kleine Henry kan vinden. In de paar dagen die ze samen doorbrengen, begint er zelfs iets moois op te bloeien. Maar de politie is natuurlijk nog steeds op zoek naar Frank.

Kate Winslet

Regisseur Jason Reitman wist meteen wie hij wilde voor de hoofdrollen in Labor Day: Kate Winslet en Josh Brolin. Het duo zegde ook al snel toe. Dat betekende alleen niet dat de opnamen van de film snel konden beginnen. In tegendeel zelfs. Reitman en Brolin moesten meer dan een jaar wachten tot ze konden gaan filmen. Al die tijd had Winslet het druk met andere projecten.

Meer over