Lewis

Kevin Whately duikt in de mysterieuze moord op Talika in herhaling Lewis

RTL 8 - donderdag 13 april om 20:28

© Robert Day
Hathaway gaat in deze aflevering van Lewis op bezoek in het tehuis waar zijn demente vader woont. Lewis wordt opgetrommeld wanneer een lijk uit een put is gevist. Hij krijgt het daarnaast ook nog zwaar te stellen met zijn nieuwe baas.

Lewis (Kevin Whately) moet flink aan de bak als er twee lijken worden gevonden. Het ene wordt uit een put gevist waar het jaren in heeft geleden. Het is onherkenbaar.

Talika's mysterieuze dood

Het andere behoort toe aan studente Talika (Shanaya Raafat), die als hobby heeft het opzetten van dode dieren. Het lijkt er aanvankelijk op dat ze stierf aan een overdosis drugs, maar er is meer aan de hand. Er is een ketting verdwenen en een medestudent zag dat Talika kort voor haar dood ruzie had met een man.

Laurence Fox

Hathaway (Laurence Fox) gaat op bezoek in het tehuis waar zijn demente vader woont. Hij had nauwelijks contact met zijn vader, maar wanneer hij door zijn spullen snuffelt, beseft hij dat z'n vader wel degelijk in hem geïnteresseerd was. Hathaway voelt zich hierdoor schuldig en stort zich op zijn werk. (HH)

Meer over