Liefde voor het landgoed

Otto moet weer de handen uit de mouwen steken in slotaflevering Liefde voor het Landgoed

NPO 1 - vrijdag 31 mei om 20:33

© MAX
Het onderhouden van een landgoed is een financiële uitdaging en de bewoners moeten vaak zelf de handen uit de mouwen steken. In deze slotaflevering van Liefde voor het Landgoed besluit Jeanne van Kasteel Vosbergen haar wc-wagen op te knappen.

De afgelopen weken bleek in Liefde voor het Landgoed al dat het onderhouden van een kasteel of buitenplaats anno 2024 een financiële uitdaging is. Het ‘oude geld’ is op en de bewoners van de landgoederen moeten vaak zelf de handen uit de mouwen steken.

Otto en Marlies

Zo zagen we eerder al dat Otto Wttewaall de hoge dakrand van zijn landgoed Wickenburgh in 't Goy eigenhandig van een likje verf voorzag. Iets wat zijn kersverse echtgenote Marlies maar een hachelijke onderneming vond.

In deze slotaflevering slaat de angst haar misschien opnieuw op het hart, want de wittebroodsweken zijn voorbij en dus moet Otto weer aan de slag. Ditmaal gaat hij houthakken.

Wanneer is Liefde voor het Landgoed op televisie te zien?

Benieuwd hoe het afloopt? De slotaflevering van Liefde voor het Landgoed zie je op vrijdag 31 mei vanaf 20:30 uur bij MAX op NPO1.

Meer over