Make up your mind

Carlo Boszhard maakt zich op voor een nieuwe aflevering van Make Up Your Mind

RTL 4 - zaterdag 20 april om 20:01

© Rob Jacobs/RTL
In Italië ging het programma ondanks kijkcijfersucces van de buis, in Nederland is het vierde seizoen van Make Up Your Mind in volle gang. Volgens Carlo Boszhard is de show nodig ‘zo lang een man een man moet zijn’, zo vertelde hij in LINDA.

Het format van Make Up Your Mind is vanwege het grote succes aan meerdere landen verkocht, waaronder Italië. Volgens presentator Carlo Boszhard is het daar een groot kijkcijfersucces, zo vertelt hij aan tijdschrift LINDA. “Het was het hoogst scorende programma van de zender. Op sociale media ging iedereen uit zijn dak.” 

Carlo Boszhard

Toch kwam er geen tweede seizoen. “De zender wordt gefinancierd door publiek geld en na de afgelopen verkiezingen zijn ze in Italië een andere weg ingeslagen. Als het over voetbal was gegaan, dan was het er nog. Maar het gaat over drag en dat wordt niet geapprecieerd.”

In Nederland gaat het beter: het vierde seizoen is in volle gang. Volgens de presentator is zijn show nodig ‘zolang er nog mensen zijn die zeggen dat een man een man moet zijn’.

Wanneer is Make Up Your Mind op televisie te zien?

Make Up Your Mind is iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. 

Meer over