Make up your mind

Wie wint de spetterende finale van Make Up Your Mind 2023?

RTL 4 - zaterdag 6 mei om 20:07

© Rob Jacobs
In de finale van Make Up Your Mind 2023 krijgen Nikkie de Jager en Fred van Leer hulp van twee ervaringsdeskundigen. Soy Kroon en Jamai Loman stonden het afgelopen seizoen zelf in de finale. Kroon kwam als dragqueen Dee Dee Sky als winnaar uit de bus.

In de finale van Make Up Your Mind krijgen Nikkie de Jager en Fred van Leer hulp van twee ervaringsdeskundigen. Jamai Loman stond vorig seizoen in de finale, Soy Kroon was zelfs de winnaar. Als dragqueen Dee Dee Sky stal hij de show. “Ik ben er vol ingedoken”, zei Kroon in het programma nadat hij onthuld was. “Ik moest wel echt even een knop omzetten om dit te kunnen doen. Ik denk dat het heel erg stoer is om je zo kwetsbaar op te stellen. En daarom doe ik mee.”

Make Up Your Mind 2023

In deze finale zijn sowieso de dragqueens Vera Tulip, Ria Sangria, Flash Gorgeous en Bonnie Éclaire te zien. Zij waren de winnaars van de vier afleveringen en plaatsten zich op die manier voor de eindstrijd. Zeker Flash Gorgeous maakte indruk met een volgens de vakjury nagenoeg perfect optreden.

Meer over