Married at first sight

Maarten en Richelle hakken een knoop door in Married at First Sight

RTL 4 - woensdag 8 maart om 20:31

© RTL
De laatste vier stellen van Married at First Sight komen naar Slot Zeist voor hun eindgesprek met Carlo Boszhard en de experts. Maarten en Richelle hakken de knoop door en ook bonuskoppel Patricia en Stephan bepalen of ze nog toekomst in elkaar zien.

Na ruim drie maanden zit het achtste seizoen van Married at First Sight er bijna op. Gisteren was al te zien hoe twee van de zes koppels lieten weten of ze getrouwd willen blijven. Vandaag komen de vier andere stellen naar Slot Zeist voor hun eindgesprek met Carlo Boszhard en de liefdesexperts die hen bij elkaar hebben gebracht.

Maarten en Richelle

Voor Maarten en Richelle is het zeer de vraag of er toekomst is. Ze hebben tot nu toe een prima tijd gehad, maar ondanks alle goedbedoelde bemoeienis van seksuologe Eveline Stallaart leek de passie wat uit te blijven. Patricia en Stephan kwamen pas na het uitvallen van Martijn en Nicole als bonuskoppel in het liefdesexperiment. Zij zijn iets korter bij elkaar dan de rest, maar moeten toch nu al bepalen of ze met elkaar verder willen.

Meer over