Married at first sight

Welke koppels van Married at First Sight vinden nu echt de liefde?

RTL 4 - dinsdag 12 maart om 20:31

© Nander de Wijk/Studio Haviq
Met nog drie weken - zes afleveringen - in dit seizoen van Married at First Sight te gaan wordt het steeds duidelijker welke huwelijken het lijken te redden en welke niet. De experts blijven zich verbazen over het verloop van sommige relaties.

Dat er veel huwelijken stranden in Married at First Sight is een feit. Van alle seizoenen zijn nog een handjevol echtparen bij elkaar.

Rowan en Astleigh

Het geliefde koppel Rowan en Astleigh van vorig seizoen is nog wél getrouwd en de twee zijn dolgelukkig met elkaar. Op sociale media delen ze regelmatig hun lieve leven. De berichten die ze eerder dit jaar posten waren minder leuk. Het stel wil dolgraag zwanger worden, maar kreeg twee miskramen te verwerken. Het regende positieve reacties op Instagram om hen een hart onder de riem te steken.

Spraakmakende koppels

Ook over de koppels van dit seizoen staan de sociale media vol. Niet door de deelnemers zelf, die hebben getekend dat ze niets prijsgeven tot en met de slotaflevering. Hoewel er toch berichten rondgingen over Dirks mogelijke nieuwe liefde.

Married at First Sight is iedere dinsdag en woensdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over