Married at first sight

De tweede liefdesbreuk in Married at First Sight

RTL 4 - dinsdag 5 april om 20:31

© Videoland still
Joep legde vorige week in Married at First Sight een bom onder zijn huwelijk met Caroline toen hij aangaf dat ze niet bij elkaar passen. Eveline Stallaart probeert te bemiddelen om de relatie te redden. Sonny en Dylan zijn wél happy op huwelijksreis.

De huwelijken in Married at First Sight lijken dit seizoen meer dan ooit vroegtijdig te klappen. In voorgaande reeksen was vaak pas bij de terugkomdag duidelijk welke koppels bij elkaar bleven, nu lijkt het voor twee stellen al een gelopen race.

Joep en Caroline

Tussen Arjan en Maurice was het binnen anderhalve dag al bekeken en vorige week bleek dat Joep ook ernstige twijfels had over zijn toekomst met Caroline. Na hun huwelijksreis trok hij de eenzijdige conclusie dat hun levens niet echt bij elkaar passen en wilde hij de handdoek al in de ring gooien. Seksuoloog Eveline Stallaart probeert vanavond een definitieve breuk te voorkomen.

Married at First Sight

Tussen de andere echtparen gaat het wel beter: Antoine en Kim vermaken zich op huwelijksreis en Sonny en Dylan voelen zich oprecht gelukkig.

Meer over